Ima a Magyar nép megmentéséért


Magyarokért Magyar Imával! Fohász a Magyarok Istenéhez


Tudd meg, hogy az Ima nem más, mint egy olyan varázs formula, mely annak intenzitásának erejétől és a benne való HIT erejének függvényében akár azonnal is megvalósul. Mondd el az embereknek, hogy A Magyarság megmaradása érdekében azonnal térjen meg ősei istenéhez. Vedd észre! Nincs más választásod. Élet vagy halál.

Drága Öregisten Édesapám arra kérlek, hogy eltévelyedett testvéreim szívéből és elméjéből tépd ki az Idegen Isten iránti szeretetet és odaadást. Helyette lépj be te a szívébe és tedd, hogy emlékezhessen Rád.

Kedves Öregisten, Édesapám, Magyarok Istene, kérlek, tedd cselekvésképtelenné mindazokat a lényeket, akik ellenünk fordultak, nekünk rosszat tettek. Még ha csak gondolatban is. Mert a gondolat valóra válik Cselekedetükért jutalmul add meg azonnali fizetségüket, a gonoszság jutalmát.

Drága Öregisten Édesapám ne engedd, hogy az Idegen Isten népe megfosszon javainktól és a Te Rólad való tudástól. Engedd, hogy újra szerető gyermekeiddé válhassunk.

Magyarok Istene, Apám kérlek, adj azonnali erőt ahhoz, hogy testvéreim meg tudják tagadni az idegen démonikus istent és ne hajoljanak meg annak népe akaratának. Ébreszd fel népem, mert hamarosan mind elpusztulnak.


Ima: Fohászok


Egy nép egy faj egy nemzet pusztulásának megakadályozásának elkerülése érdekében bármely spirituális, mágikus eszköz használata engedélyezett a démonikus lények elleni harcban. Függetlenül attól, hogy azok az adott időszakban milyen típusú testben vannak.

Óh Kutai Szkíta Úr Jézus, ki az Öregisten sarja vagy, kérlek vigyázz rám és gondoskodj rólam.

Óh, Attila nagykirályunk, Bendegúz fia, kérlek, irtsd ki és pusztíts el minden démonikus lényt és hatalmasságot, ki a Magyarok Istenének gyermekeit bántalmazza. Még ha az közülünk való is.

Óh, Öregisten, Édesapám kérlek, védd meg családom minden egyes tagját a démonikus hatalmakkal szembeni harcban és tedd, hogy boldog és igaz életet élhessen Benned.

Óh, Szűz Mária, Magyarok, Hunok, Szkíták királynője, kérlek, vedd vissza országod irányítását és védd meg gyermekeid.

Óh Kutai Szkíta Úr Jézus, felajánlom neked minden tudatlanságom és valamennyi gyengeségem. Helyette adj nekem tudást, erőt és bátorságot. Tégy olyanná, hogy őseink ne sírjanak miattam és szemükből ne patakzon a vér, hanem boldogok lehessenek miattam.



Copyright © 2009 Bodor Ernő