Magyar, térdre, imára (üzenet)
Magyar, Térdre, Imára!


De most aztán figyelj. Nagyon figyelj, mert ha irányt vagy Istent tévesztesz, neked többé már nem lesz lehetőséged a feltámadásra, az újrakezdésre. Pedig valamikor mily hatalmas és erős faj voltál. Faj. Igen. A világ leghatalmasabb rassza. Ez ám a fajelmélet.Most nem azokat a pillanatokat éljük, mikor szórakozni lehet. Neked biztos, hogy nem. Tetszik vagy sem, neked már a torkodon a kés. Tehát Térdre, Imára!

Elárulom, hogy miért kerültél erre a sorsra. Közben pedig elárulom azt is, hogy minden rosszat megérdemelsz. Igen. Ezt kell mondanom. Pedig én is Magyar vagyok. Egy közülünk, akit már nem érdekel sem Isten sem ember. Érdekes ugye? De azt még nem tudod, hogy milyen sem Isten sem ember. Az az ember, aki nem Magyar és az az Isten, aki nem a miénk azt sem nem ismerem el, sem nem fogadom el.

Jó lesz ha te is így teszel. Most nem kell felmenned a hegytetőre és tüzet gyújtanod. Nem. Ezzel már rég elkéstél. A tüzet, az élet lángját most már csak a szívedben lehet és kell meggyújtanod. Itt belül égjen benned és lobogjon a Szeretet Apád, az egy Igaz Istened, a Magyarok Istene iránt.

Tehát most már csak a Magyarok Istenét és senki másét nem szeretheted. Ez a Néped és Istened parancsa. Egyszerűen felejts el és tépj ki minden idegent a szívedből. Különben kipusztul a fajtád. Vele együtt átkozott rabszolga lesz a ma született gyermeked és az unokáid. Közben pedig csak vinnyogni fogsz a fájdalomtól, mert az érzések és a bűntudatod oly erős lesz. A szemed előtt fog minden pusztulat lejátszódni.

Mit gondolsz te ember, kié a hatalom ma is ebben a világban? Tudod? Szerintem nem, mert vak vagy. Ezek a történések a mágia és a spiritualitás ismerete nélkül értelmezhetetlenek. Ha nem tudnád, most elárulom, hogy te egy valódi mágus nemzet sarja vagy. Egy olyannak, aki mindig csak adott a világnak és ez a világ neki köszönhet mindent. Szó szerint mindent. A világ, pedig melyet te tettél csodássá, elfajzott és most felzabál. Olyan ez, mint mikor a mágus hibát vét és az általa teremtett elementált nem látja el lebontó kódokkal arra az esetre számolva, hogy mivel az egy saját tudattal rendelkező lény, rögtön a teremtőjét akarja majd elpusztítani. Ugyanis csak az és senki más sem képes erre a cselekedetre.

Ébredj hát én gyönyörű mágusnemzetem ivadéka. Most felszólítlak, bonts zászlót és küzdj meg az ellenséggel. Azok a lények, akik rádtámadtak, biztos meg akarnak ölni. Ebben ne legyen egy szemernyi kétséged sem.

A régi múltban kitépték a szívedből az egy Igaz Isten iránti szereteted. Ki tudták tépni, mert gyáva voltál. Arra gondoltál, hogy ha nem alkuszol meg, megölik a gyerekeid és a családod. Most azonban felnyitom a szemed és kijelentem neked, a Magyarnak, hogy nem létezik olyan, mint halál. Tetszik ez neked vagy sem. Tudd meg. Csak a testek, az elbomló testek pusztulnak el. Csak az. Te viszont, mint az Öregisten gyermeke, halhatatlan vagy. A peched azonban leginkább az, hogy mivel egy mágusnemzet sarja vagy, a halál után is egy testben maradsz. Egy, a halandók számára láthatatlan testben. De minden érzés felerősödik benned. A kínok kínját fogod átélni, mert megtagadtad az Öregistent. A Magyarok Istenét, a Kutai Szkíta Úr Jézust.

Hiába a kesergő Himnuszodban a kérés, hogy Isten áldd meg a Magyart. Egyáltalán melyik Istenhez fordulsz? Tudod te egyáltalán? Szerintem nem. Mert azt gondolod, hogy neked elég annyit tudni, hogy Isten. Hát nem. Tévedsz. Miként, ha csak annyit mondok neked nyisd ki az ajtót, abból tudni fogod, hogy én melyikre gondolok? Garantálom, hogy nem. Azt viszont elárulom, el kell, hogy mondjam, hogy az az Isten, aki a Himnuszban szerepel nem az Öregisten, hanem egy idegen. Tehát megint jól átvertek. Tudod Magyarom, nagy hiba a te saját jóságodból kiindulni. A világ teli van démonokkal. Akár hiszed akár nem. Most már nincs hova menekülnöd. Tetszik vagy sem, ütött az utolsó óra. A visszaszámolás megkezdődött.

Azonban még mindig választhatsz. Ez ám a szabad akarat. Szerető Apánk az Öregisten és igaz hithű gyermekei visszavárnak és készek arra, hogy a Föld nevű bolygón megváltozzon az élet és visszatérjen az eredeti kerékvágásba. Most a te kezedben van a Föld és annak sorsa. Tudom. Nagy terhet rakok rád. Azonban minden körülmények között cselekedni fogsz. Vagy visszatérsz velem együtt az Öregisten házába, vagy itt fogsz kínok között pusztulni. A többiekkel együtt. De mindörökre. A Földbolygó rabul ejt és többé nem lesz lehetőséged sehová eltávozni. Újra leszületni sem lesz lehetőséged. Viszont látni és érezni fogod azt a kínt és szenvedést, amit gyávaságod okozott. Természetesen látni fogod azt is, amikor a gyerekeid és az unokáid átkozni fognak, miközben szenvedni fognak a démonok markában.

Ne érts félre! Ezt most csak azért írom neked éjjel az Újkenyér havának, augusztusnak 26. napján 2 órakor, mert felébresztettek az Ősök és kértek. Írd meg nekik okulásul és mondd meg nekik, hogy Apánk, az Öregisten, a Magyarok Istene még egy röpke pillanatig várja a bocsánatot kérőket. Azokat az igaz és tiszta szívűeket, akiket eddig elbutítottak vagy szívükbe beleültették az elmúlás miatti félelmet.

Tudatom veletek, hogy Apánkat és az Ősöket nem érdekli a politikusok által összefirkált határok. Sem semmilyen más isten cselekedetei. A mi Istenünk a Legfelsőbb Isten.

Amennyiben megtérsz Apánkhoz, mondd el ezeket az imákat: minél többször, annál jobb

Én az Öregisten gyermeke vagyok és Szeretettel fordulok Hozzád, mert Te vagy az Apám.
Emlékszem a Magyarok Istenére, az ki nékem Apám. Visszatérek Hozzád és Veled is maradok.
Turáni Mágus vagyok a Szkíták Népéből, egy a legyőzhetetlen Mágusok közül, mert Apám az Öregisten, a Magyarok Istene, a Kutai Szkíta Úr Jézus.Az üzenetet vette és továbbítja:
Bodor Ernő: Mag-Har Turáni-Szkíta Beavató Mágus Főpap
Ezoterikus Tanok Egyháza


Copyright © 2009 Bodor Ernő