Hogy maradhat fenn a Magyar Nemzet


Kérjük, adója 1%-ával támogassa az Ezoterikus Tanok Egyháza Oktatási, Nevelési és Gyógyítási tevékenységét.
Technikai számunk: 0547


Tudom, hogy senki nem fog megérteni. De nem baj. Azért én csak írok, mert sírhatnékom van. Két okból. Egyrészt, mert sajnálom népem és nemzetem, valamint teljes szívemből, most finom vagyok, elítélem mindazokat, akik eladják országunkat, valamint egy olyan idegen, magyar, hun honban valamivel több, mint ezer éve jelen levő vallást gyakoroltatnak az emberekkel, ami nem a sajátjuk.

Ma Magyarország, egy olyan vallás, egyház uralma alatt áll, akit I. István, ki egész Hungária királya volt importált részünkre. Hungária és Magyarország ennek az egyháznak köszönhetően lábon hal meg. Ma, mi, itt e hazánkban haldoklunk a zsidó-keresztény egyházak markában.

A mai magát magyarnak nevező minden szélső jobb, valamint bármely jobb oldali politikai párt mégis őket preferálja. Miért? Csak nem ők is népünk árulói? Valahogy senki nem meri a keresztény egyházat megtagadni. Pedig kellene, mert belehalunk. Nem a személyek kihalása zavar engem, hanem a fajtánké.

A Magyar Nemzet jó, ha tudomásul veszi, hogy a sajátja helyett egy héber, zsidó istent imád. A neve pedig nem más, mint Jehova, Adonai, Tetragramaton, Emanuel stb. Sok név alatt, de ugyan az az isten. Az pedig csak is a zsidókkal kötött szövetséget. Ennek a szövetségkötésnek a záloga pedig nem más, mint a férfiak falloszának előbőre, fitymája. Félre értés ne essék. Egyáltalán nem akarom a zsidóságot bántani, piszkálni. Nem. Sőt példaként állítom mindenki elé Istenének YHVH magasztalását, féltő szeretetét.

E helyett azokat a magukat magyarnak, hunnak, pártusnak, szkítának tartókat marasztalom el, akik egy idegen istent imádnak. Pedig nekünk van egy sajátunk. Nevezetesen a Magyarok Istene, más néven az Öregisten.

Ezt az Öregistent tagadtatta meg az állam alapítónak hazudott I. István király. Ő mindenkit legyilkoltatott, aki nem hódolt be a zsidó-kereszténység Istenének. Mi, pedig akik a megfélemlített és behódoltatottak ivadékai vagyunk, most kapjuk meg a megérdemelt bérünket, jussunkat.

Emlékszel erre a nótára? Remélem, ismered. Hol vagytok Székelyek e földet bíztam rátok…. Kárpátia zenekar. Bízván vedd magadra e sorok folytatását is és nyugodtan értsd magadra.

Egy utolsó mentsvárunk van. Térjünk vissza az Öregistenhez. Amennyiben nem, akkor 30 év múlva már nem létezik Hungária. Nem tudom, mit kellene tennem ahhoz, hogy végre ráeszméljen erre ez a nép.

Jó lenne, ha mindenki, akinek szívében nem a Magyarok Istene él, megtérne Ősei Istenéhez. Ugyanakkor az is jó lenne, ha mindenki, aki valaha is olvasta a Bibliát megtekintené azt, hogy a 10 parancsolat nevű közlést kik kapták. Mely nép fiai.

A mi őseink senkitől sem kaptak parancsolatokat, hisz a mi népünk fiainak szívében bele van írva a lelkiismeret. Valamint Isten iránti szeretete. Jó lesz, ha mindenkiben felébred az iránta érzett olthatatlan szeretet. Ez az egyetlen mentsvárunk.

Most mondok neked egy nagyon fontos dolgot. Te Isten gyermeke vagy, nem csak Jézus, ki egyébként kutai szkíta. Tehát nem zsidó. Ha te egy zsidó Jézust imádsz, akkor azzal azt mondod, hogy nem kell neked az Öregisten. Nem tekinted magad a gyermekének.

Ki vagy te?

Mielőtt el tudsz kezdeni Jézusként imádkozni, tedd fel magadnak a kérdést, hogy Isten az Apád-e, és te a gyereke vagy. Ennél semmi nem fontosabb. Te Isten egy gyereke vagy? Nem. Te a családja részét képezed. Csak mivel jelenleg testileg születtél egy földi családba, úgyhogy a kutai szkita Úr Jézus azt mondta, hogy neked lelkileg újjászületettnek kell lenned egy lelki családba. Egy magyar, hun családban. Ez a hit által történik meg - Az Apád messze túl a keresztények menyországa felett van.

Az Apád nagysága felülmúl mindeneket. és mégis tudatában van az életed legkisebb részleteinek. Hisz a szívedben is ott él. Veled van minden pillanatodban. Isten a gyerekeként törődik veled. Mivel az Apád. De gondolj csak bele mit érdemel az a gyerek aki megtagadja Apját.

Neked meg kell értened, hogy az Apád nevének, ami pedig nem más, mint az Öregisten, a Magyarok Istene vagy más néven a kutai szkita Úr Jézus megszenteltnek kell lennie, vagy pontosan tudnod kell, hogy az szent. Egyebek között ez azt jelenti, hogy bízol az Apádban azáltal, hogy engedelmeskedsz a szívedbe írt parancsolatoknak, tanításoknak és a valósága fényében tiszta lelkiismerettel állsz elébe.

Nem szentségtelenítheted meg az Apád nevét azáltal, hogy nem tanúskodsz a világba körülötted, magad körül arról, hogy a te Apád a Legfelsőbb Isten és kutya kötelességednek kellene lenned, hogy minden nép és nemzet az Ő akarata előtt hajoljon meg. Nem pedig a héberek istene előtt csússzon, másszon.

Amikor majd igazán az Apa, Apu gyerekeként érted, tudod magadat, az életedet hozzá fogják igazítani a Naphoz.Copyright © 2009 Bodor Ernő