Az igazi Jézus - 1. oldal


www.saibaba.hu www.ezoterikustanokegyhaza.hu www.od-akademia.hu www.sandrajana.hu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>…oly időket élünk, amikor az embernek létfontosságú lesz az igazság. Természetesen régebben is az volt. Az idő mindig közel van mondta ezt az Úr Jézus. Ez pedig nem ma volt, hanem több mint 2000 éve. A cselekvés elodázása nem biztos, hogy nyereséget hoz. A Mi esetünkben, mármint a magyar népek hatalmas nagy családjában ez mára teljesen megmutatkozik. Ugyanis lassan elfogyunk. Őseink hiába mondták meg mit kell cselekedni. A cselekvés meg nem történésének oka nem másban, mint a gyávaságban keresendő. Valaki emlékeztet is erre és fel is hívja a figyelmet arra, hogy akinek ,,drágább rongy élete, mint a Haza Becsülete”. Mit is mondott még e nemes és láng lelkű költő?
,,A Magyarok Istenére Esküszünk Esküszünk……”

Abban a korban, mikor Jézus urunkat megölték már ott tobzódott mindenkiben a félelem. Egyedül csak Ő nem félt. Jézus Urunk jó sokszor elmondott egy-két dolgot. Nevezetesen azt, hogy: Nem békét kötni jöttem ide a földre, hanem kardot hozok apa és fia közé… Honnan tudom? Hát onnan, hogy mind a mai napig fennmaradt. Valahogy rögzült. Na meg egy másik is. Aki félelemből enged, elveszti a csatát.

Részletek egy könyvből. Érdekes, hogy egy könyv fennmaradt és ezzel szinte egyenes arányban egy Nép elfogyott. És ez a Nép mi vagyunk. Ezt a könyvet sokszor átírták. Mára már elértünk arra a pontra, hogy amit most közölni fogok elképzelhető, hogy közfelháborodást okoz. Hála e könyvnek. Természetesen ez nem baj. Pedig nem így kellene reagálni, hanem úgy, hogy öröm legyen ez minden magyar szívében és lelkében. Amennyiben ez Nálad nem így lenne, akkor rá kell hogy jöjj arra, nem Jézus népéből való vagy. Mivel ez Benned kétséget ébreszt, ülj le, nyugodj meg és fordulj befelé a szívedbe. Nézz bele és merj látni. Ne légy türelmetlen. Jól tudom, hogy az iskolában mást tanultál. Természetesen nem okollak Téged. Egész egyszerűen valakiknek nem volt és nincs is érdekükben az, hogy Te tudj. Gondold csak el, mi van akkor ha ráébredsz arra, hogy Jézus egyenesági leszármazottja vagy. Kérlek ne toldd el ezt a gondolatot magadtól, hanem ízlelgesd, éld meg. Arra kérlek nehogy egy egyház hamis tanítása lebegjen a szemed előtt. Még ha Jézusi dolgokra hivatkozik is. Tudnod kell, hogy őseid is rengeteget szenvedtek ettől az egyháztól.

Én úgymond pogány vagyok izzig-vérig. Ne is keresse ebben a könyvben senki a kereszténység szeretetét, mert azt ebben nem találja. Ellenben mindenki aki hozzám fordul, megtalálja az Igaz Isten szeretetét és az egységbe hívás szavát.

Gondolj csak arra, mi a címe annak amit most olvasol. Az igazi Jézus. Tudod, nem tolakszom bele az életedbe hanem Te kerestél meg. Akkor pedig most légyszíves elégítsd ki kíváncsiságod.
Jézus

Van egy nép, egy másik fajú, akire rákenték azt, hogy Jézus az Ő népe közül való. Küzd is ellene rendesen, még szent könyvében a Talmudban is így ír Róla. Jesu, azaz Jézus annak az átkozott Nimródnak a fia. Mit is jelent mindez? Nem mást, mint azt, hogy nem az Övé. Egyenes, korrekt dolog. Természetesen az egész könyv korrekt. Semmit sem lehet benne félreérteni. Javaslom feltétlen elolvasásra! Sok mindenre rá fogsz döbbeni. Arra, hogy mi az igazság. Ugyanakkor már kaptunk is egy nagyon jó és pontos információt. Nevezetesen azt, hogy az Úr Jézus Nimród király családjából származik és nem egy szemita nemzetségből. Bizonyára hallottad már ezt a közhelyet. - Nagy vadász az Úr előtt. E kijelentés nem másra, mint a Földkerekség első királyára, Nimródra vonatkozik. Azonban az sem lenne baj ha ismernéd még a másik két nevét is. Az egyik Ménrót, a másik pedig Ninkurság, ki annak az EN-LIL-nek a fia, (Élő-Lélek) kit a sumér testvéreink imádtak. Nem volt Ő más, mint az a lény, akit később az Öreg Istennek neveznek a Magyarok. Na akkor most egy kicsit visszaugrok Nimródhoz, mert azt még nem közöltem, hogy az Ő édesapja nem más, mint Kám, akit más néven, hogy egyszerű legyen a dolog még Kusnak is neveznek. Na tehát most épp ott tartunk, hogy lassan észre kell venni azt, hogy az a Nimród, akit Kám nemzett, lett a földkerekség első királya, kiről a bibliai Mózes azt tanította, hogy: Ő kezdett először hatalmassá lenni a földön.

Nimród

Ugyanakkor Mózes azt is hitelesen tanítja a szentírásban, hogy Kus magzatja Agyptom őskirályának Kámnak, holott a keleti nyelvek legtöbbjében Kám=király.

Mózes

Minélfogva a földkerekség mindegyik uralkodó fejedelme hálával adós az emberiség őskirályának, a legelső államalkotónak. Vagy talán tévedek?

A helytelen dolog ebben az, hogy Mózes, mert olyan, nem a pontosat írja az őt érintő kérdésről, hisz nem az általa ismertetett Asszíriát, hanem Sineárt alapította meg. Más néven Sumért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>Copyright © 2009 Bodor Ernő